Η εταιρεία Grivas Imports είναι μία κορυφαία εταιρία με υψηλής ποιότητας προϊόντα σε προνομιακές τιμές. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και παρουσία στο χώρο του εμπορίου τόσο με ηλεκτρονικό κατάστημα όσο και με φυσικά καταστήματα στην Ζάκυνθο. Η εταιρία εξειδικεύεται με τις εισαγωγές μοναδικών προϊόντων και έχοντας την αποκλειστικότητα σε αυτά παρέχει στους καταναλωτές ιδιαίτερα χαμηλές τιμές αλλά και εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Η Grivas Imports έχει την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων σε οικιακά είδη, είδη σπιτιού, είδη δώρων, είδη τουρισμού, κουζίνας, gadgets τεχνολογίας, είδη ρουχισμού, κοσμημάτων, ρολογιών, μικρο-συσκεύες.

Η επιχείρηση υφίσταται με μια ανεξάντλητη ποικιλία προϊόντων, κυρίως στη χονδρική πώληση, τόσο για την τουριστική αγορά όσο και για τις καθημερινές ανάγκες όλων των καταναλωτών ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας και τις απαιτήσεις του εκάστοτε κοινού και της σύγχρονης εποχής.

Σταθερή πολιτική είναι να εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της επιλέγοντας σταθερά αξιόπιστους προμηθευτές, να ανανεώνει και να εμπλουτίζει διαρκώς τον κατάλογο των ειδών της -πέραν των καθιερωμένων- παρακολουθώντας εκτενώς τις εξελίξεις στο χώρο και να προβάλλει το αποκρυστάλλωμα του ελληνικού πολιτισμού στα διάφορα στάδια της πορείας του μέσα από το πλούσιο υλικό της λαϊκής τέχνης και παράδοσης.

Η ποικιλία των προϊόντων μας είναι τεράστια!!! (πάνω από 1500 κωδικούς) και περιλαμβάνει προϊόντα ένδυσης, μόδας, αξεσουάρ, ρολόγια, κοσμήματα, είδη δώρων, είδη θαλάσσης, τοπικά-τουριστικα είδη και όχι μόνο, είδη κήπου, γηπέδου, παιδικής χαράς....

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password